Banketletter actie voor Syrië


Banketletteractie ten behoeve van noodhulp Syrië
Het heerlijk avondje van Sinterklaas komt er weer aan, maar niet een heerlijk avondje voor iedereen…..
 
We kennen allemaal de hartverscheurende beelden uit de krant of van de televisie van de oorlog in Syrië en de stroom aan vluchtelingen. De vluchtelingen, van huis en haard verstoken om hun leven veilig te stellen, wonen onder erbarmelijke omstandigheden in vluchtelingenkampen. Het raakt mij en ik ben een actie begonnen om geld in te zamelen voor noodhulp voor Syrië. Het opgehaalde geld wordt besteed aan medicijnen, voedsel en kleding via Open Doors, een betrouwbare organisatie die bekend is in het gebied. 
Voor deze noodhulp Syrië zijn we een banketletter actie gestart. 
 
Deze heerlijke banketletter, die u natuurlijk niet wilt missen, is de letter M (van Meedoen, Meebidden, Mee-eten en Meebetalen)! Een goede kwaliteit letter zoals u gewend bent.  
De kosten: € 12,50 per letter. 
 
Pakjesavond wordt pas écht een feest met een banketletter van de echte banketbakker ten behoeve van het goede doel “noodhulp Syrië”. Want wat is er heerlijker dan geven aan een ander?!
Gun je familie, je vrienden, je buren, personeel, je relaties, jezelf etc. een ongekend smakelijke Sinterklaas met een banketletter. Een 500 gram letter M van krokant roomboter bladerdeeg gevuld met 100% zuivere amandelspijs, verpakt in een luxe doos, gemaakt door een banketbakker. Zo snijdt het mes aan 2 kanten: u geeft aan familie, vrienden, buren of gewoon uzelf en u geeft aan vluchtelingen uit Syrië. 
 
Opgave bij: 
Ernst Verhage  ernst.verhage@filternet.nl 
Bestellen kan tot 01 december 2014. De bestellingen kunnen D.V. donderdag 4 december tussen 19.30-21.30 uur in de Marcuskerk, Roland Holstlaan 755 te Delft, worden opgehaald. Het streven is om zoveel mogelijk banketletters te verkopen. Daar mag u aan meewerken! 
Bij vragen kunt u bellen of appen of sms-en met telefoonnummer 06-55707674
En nu: bestellen! 
Rob van Woudenberg & Ernst Verhage