Bazaar

Op vrijdag 27 (van 19:00-21:30 u.) en zaterdag 28 september (van 10:00-14:30 u.) in de Vierhovenkerk
Bazaar in de Vierhovenkerk
Er was van alles te koop: boeken, huishoudelijke artikelen, speelgoed, bloemen en bloemstukjes, appels, kleding en bij de koffie is er lekker gebak. Het belooft een drukte van belang te worden! Maar ook de opbrengst is van groot belang. Een deel gaat naar het ZWO-project “Straatkinderen in Oeganda”. Kinderen in de knel - in en buiten Nederland - is namelijk het thema voor 2019. En met het andere deel steunen we projecten die een extra steuntje in de rug geven aan kinderen die dat nodig hebben (in Esteli/Nicaragua, Latakia/Syrië en ook Delftse projecten).

De bazaarcommissie
Gerda Braaksma, Marijke Koreneef, Han Kooreman, Henny Melis, Ellen de Roo, Harm Schoonewille en Marianne Schram.Heeft u nog goede spullen voor de verkoop?
Het gaat om het volgende: 
Speelgoed, winterkleding, linnengoed, boeken (vooral literatuur), klein kindermeubilair, kunst voor aparte verkoop, vazen, serviesgoed, radio’s, cd’s, huishoudelijke elektrische apparaten, schalen voor bloemstukjes, cadeautjes voor de grabbelton en prijsjes voor het Rad van Fortuin. Wilt u op de elektrische apparaten, die u inlevert, een sticker plakken, dat ze nog goed functioneren en eventuele snoeren aan het apparaat bevestigen? Dat maakt het voor ons een stuk gemakkelijker! 
Het is heel belangrijk dat alles wat u inlevert schoon is en nog functioneert. Wilt u dat controleren? Voor het wegbrengen van afval moet de kerk veel betalen en dat is een streep door de afrekening van de opbrengst!