Bazaar 2015

Kom naar de bazaar!
Op vrijdag 25 september van 19.00 tot 21.30 uur en zaterdag 26 september van 10.00 tot 14.30 uur is er bazaar in de Vierhovenkerk. 

Er zijn veel spullen te koop. Het wordt vast een gezellige boel! Maar ook de opbrengst telt. Een bedrag gaat naar het ZWO-project in Zuid-Afrika en er wordt geld ingezameld voor de zonnepanelen.

We kunnen volop medewerkers gebruiken om de zaal in te ruimen, in stands te staan of iets te bakken voor bij de koffie. De intekenlijsten daarvoor liggen op het buffet in de kerk.

Wie heeft er mooie spulletjes voor de verkoop? Het volgende kunnen wij goed gebruiken: speelgoed, kleding, linnengoed, boeken (vooral literatuur), klein kindermeubilair, kunst, vazen, serviesgoed, radio’s, cd’s, computers, platte beeldschermen, kleine TV’s, schalen voor bloemstukjes, spaarzegeltjes en bonnetjes. Wilt u op de elektrische apparaten die u inlevert een sticker plakken dat ze nog goed functioneren en eventuele snoeren aan het apparaat bevestigen? 

Spullen aanleveren in de kerk kan in de week van 21 september op maandag, dinsdag en woensdag van 14.00 tot 16.00 uur en van 19.30 tot 21.30 uur en boeken al de week daarvoor: vanaf 14 september op dezelfde tijden. 

De bazaarcommissie: Gerda Braaksma, Eric Klinkenberg, Marijke Koreneef, Han Kooreman, Henny Melis, Ab Moes, Rommert Stellingwerf


terugblik Bazaar 2014
terugblik Bazaar 2013
terugblik Bazaar 2012