Burundi

Kom in beweging voor Burundi!

Zoals jullie wellicht al gelezen hebben, organiseren we a.s. zaterdag een workshop volksdansen. Nu haken de mannen en de jongeren waarschijnlijk gelijk af. Iedereen denkt altijd dat dit alleen iets is voor (oudere) dames. Maar het woord zegt het al: volksdansen is voor het hele volk, jong en oud, man en vrouw. Vanouds was volksdansen een goede mogelijkheid om kennis te maken met elkaar als jongens en meisjes, of gewoon een gelegenheid om lekker bij te praten. Daarnaast is het erg leuk om op deze manier meer te weten te komen over andere landen en volkeren. 

De workshop wordt gegeven door een gediplomeerd docente. Tijdens deze workshop worden voornamelijk Israëlische dansen aangeleerd, maar daarnaast ook een Afrikaanse. De opbrengst is immers voor het schoolproject in Burundi. 

De workshop is op zaterdag 11 april van 10:30 - 12:30 uur in de Vierhovenkerk. 
De bijdrage is minimaal € 15,- (meer mag) en is volledig bestemd voor het project. De koffie en thee zijn gratis. 

Dit jaar wordt alles wat wij voor Burundi ophalen vermeerderd met 55% door de stichting Wilde Ganzen. Dat is fantastisch, maar we moeten het dus wel eerst ''verdienen''. Wilt u ons helpen een mooi bedrag bij elkaar te krijgen?

Graag tot zaterdag.

U kunt zich aanmelden bij Ditte per mail:
ejoburundi@gmail.com of telefonisch: 015 2578290