Delftse Bijbelquiz 2017

Doe mee!  Delftse Bijbelquiz op maandag 30 oktober 2017 

Binnenkort is het al zover: op 30 oktober a.s. vindt de Delftse Bijbelquiz plaats! Een gezellige en spannende Bijbelquiz in Delft, naar het voorbeeld van de Nationale Bijbelquiz op TV. Lijkt het u leuk om in een zeer divers gezelschap een avondje de Bijbel (weer) wat beter te leren kennen, en eens te testen wat u er nu eigenlijk van weet? Doe dan mee en schrijf u in!

De quiz vindt plaats op maandagavond 30 oktober 2017, van 20.00 tot 22.00 uur in de Oud-Katholieke Kerk, Bagijnhof 21 te Delft (auto parkeren kan bijv. in de Phoenixgarage). 

De zaal is open vanaf 19.30 uur, de koffie/thee staat dan klaar. Presentatoren van de quiz zijn dit jaar ds. Marco Visser (Vierhovenkerk) en pastoor Robin Voorn (Oud-Katholieke Kerk).

De quiz is voor alle leeftijden. U kunt individueel of in teamverband spelen; voor beide categorieën ligt er een leuk prijsje klaar. Je kunt een team vormen met bijv. buurtgenoten, kerkgenoten, collega’s, studenten, jongeren, mede-catechisanten, etc. Van tevoren opgeven is niet verplicht, maar uiteraard wel handig voor de organisatoren. 

Opgeven kan bij: Adri de Visser, tel. 015-785 07 36 of, E-mail: a3devisser@hotmail.com
Noteert u de datum? Zegt het voort en komt allen op 30 oktober a.s.!