Stem op de voedselbank

Stem op het project voor de bekostiging van de nieuwe huisvesting van de Voedselbank Delft

De Voedselbank Delft heeft een project voor de bekostiging van een nieuwe huisvesting ingediend bij het Coöperatiefonds van de Rabobank. 
Dit project is genomineerd (met 15 andere projecten) voor een financiële bijdrage uit het Coöperatiefonds van de Rabobank. 

Leden van de Rabobank Zuid-Holland Midden kunnen hun stem uitbrengen op de genomineerde projecten via de website van de Rabobank of door in te loggen op Rabobank Internetbankieren.

Door uw stem uit te brengen op het project van de Voedselbank Delft helpt u ons om één van de winnaars te worden. De financiële bijdrage die wij dan uit het Fonds ontvangen, kunnen wij goed gebruiken voor de inrichtingskosten die noodzakelijk zijn voor onze nieuwe huisvesting.
Wij roepen de leden van de  Rabobank onder u dan ook graag op om op ons project te stemmen.  
Stemmen kan nog tot en met 27 oktober a.s.

Namens de Voedselbank Delft alvast onze hartelijk dank voor uw stem. 

Door de Voedselbank is bij het Coöperatiefonds van de Rabobank een project ingediend (bekostiging van een deel van de inrichtingskosten nieuwe huisvesting).

Er zij in totaal 16 projecten genomineerd (in twee categorieën). Leden van de Rabobank Zuid Holland-Midden kunnen hun stem uitbrengen op twee projecten (uit iedere categorie één project). Zij hebben daarover een brief ontvangen. 
U begrijpt dat het belangrijk is dat er veel op het project van de Voedselbank gestemd wordt. 

Dat maar tot 27 oktober a.s. gestemd kan worden!