Vorming & Toerusting

Bij het programma voor het seizoen 2017 – 2018

Met tevredenheid mogen we terugkijken op het afgelopen jaar. Velen hebben met plezier deelgenomen aan de aangeboden activiteiten. Het nieuwe programma Vorming & Toerusting 2017-2018 verbindt de drie wijken Immanuel, Hof van Delft en Vierhoven opnieuw en intensiever.  

Symbolisch gaan wij als in een carrousel, of draaimolen met elkaar aan de slag. En met alle eerbied, respect en positiviteit, maar ook een beetje humor mogen wij ons ‘zijn’ in deze wereld toch ook beschouwen alsof we zijn in de speeltuin van God die ons dit laat beleven.  
Als mensen in en rondom de kerk zijn we in beweging en net als bij een ouderwetse draaimolen zijn wij verbonden aan het touw van Gods activiteiten die rondom ons georganiseerd worden. Het is fantastisch (cool, fantasierijk en futuristisch) om te zien maar ook om mee te maken hoe divers het aanbod tot ons komt. Voor iedereen is er wel iets te beleven, te doen en te ontmoeten. 

In dit programmaboekje vindt u het overzicht van activiteiten en (thema-) bijeenkomsten en daarnaast zal via het Protestants Kerkblad Delft, Nieuwsbrieven, website, mededelingen op de beamers en op nog meer verrassende wijzen u op de hoogte gehouden worden dat we er zijn en wat we  doen. Doet u met ons mee?

Commissie Vorming & Toerusting 
Co van der Maas
Ben Noorlander 
Jan Pothof  


Subpagina''s (3): Bibliotheek Catechese Overige zaken